Sommarens skönaste rooftop-barer

Finns det något bättre än de där ljusa, varma sommarkvällarna med svalkande drinkar, god mat och i sällskap av goda vänner? Lägg till en grym utsikt från en rooftop-bar och du är i hamn. Här är några av våra favoriter just nu:

Hard Rock Hotel Ibiza

Hard Rock Hotel Ibiza

På partyön nummer ett stoltserar The Hard Rock Hotel Ibiza med en stilren terrass där du lutar dig tillbaka och laddar inför späckade klubbkvällar med några av världens bästa DJ:s. Ladda inför nästa kväll med skönt häng på några av Spaniens vackraste stränder eller med en lyxig massage på hotellet.

Få en fantastisk utsikt över världsmetropolen London från Radio Rooftop Bar, en av de absolut populäraste takterrasserna i stan (med priser därefter..). Baren på tionde våningen når du med en direkthiss och blir du hungrig kan du mumsa på tapas med en twist medan du blickar ut över Tower Bridge, Shard London Bridge, London Eye, St. Paul’s Cathedral m.m.

SoHo House Berlin

SoHo House Berlin

SoHo House Berlin är ännu ett lysande exempel på den avslappnade, intima lyx som SoHo House Group är kända för. Sjunk ner i en solstol, njut av utsikten och kvällssolen och bli inte förvånad om både en och två kändisar hänger med en drink vid den uppvärmda poolen.

Omringad av skyskrapor, under bar himmel i staden som aldrig sover och med hela Manhattans nattliv tillgodo, känns livet ganska enkelt… I hjärtat av Chelseas konstdistrikt ligger coola Hôtel Americano i ett före detta garage där du kan sippa drinkar vid rooftop-poolen på sommaren som under vintern förvandlas till en konceptrestaurang.

Lebua’s Skybar är en av de högsta och även framröstad som en av de bästa rooftop-barerna i världen – med flashiga färgteman, innovativa cocktails och en spektakulär utsikt över Bangkok kan vi inte annat än att hålla med. Missa inte deras populära Hangovertini som skapades i samband med inspelningen av The Hangover Part 2 när den spelades in på Lebua.

Bli medlem i Secret Escapes idag och få rabatt på dessa eller liknande hotell varje vecka. Läs mer.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.